Failliet Crypto Lending Platform Cred Had UK Fugitive verantwoordelijk voor fondsen

James Alexander was werkzaam als de CCO van Cred, een crypto-geldschieter die in november het faillissement aanvroeg.

 

Failliet Crypto Lending Platform Cred Had UK Fugitive verantwoordelijk voor fondsen

Cred, een cryptocurrency-platform dat wordt onderzocht door de faillissementsrechtbank in Delaware, had een voortvluchtige in het VK als chief capital officer (CCO).

 

James Alexander was werkzaam als de CCO van Cred, de crypto-geldschieter die in november faillissement aanvroeg met verplichtingen tussen $ 100 miljoen en $ 500 miljoen. ontdek de beste crypto trading app online.

 

 

Alexander was in december 2007 in het Verenigd Koninkrijk veroordeeld voor misdaden met betrekking tot illegale geldoverdrachten en veroordeeld tot meer dan drie jaar gevangenisstraf.

 

Volgens het maandag ingediende rapport van de rechtbankonderzoeker (zie hieronder), was er een gevangenisonderbreking in de faciliteit waar Alexander was opgesloten en werd hij door de Britse regering geïdentificeerd als een voortvluchtige.

 

Het onderzoek beschrijft Alexanders ‘deelname / betrokkenheid bij slechte besluitvorming’ als een ‘terugkerend thema’ en ‘een belangrijke figuur in het verhaal van de ondergang van Cred’.

 

Alexander zou ‘vrij spel’ hebben gehad om te kiezen hoe kapitaal werd opgehaald en ingezet, met weinig toezicht van het bestuur van Cred.

 

De problemen van Cred begonnen in maart 2020 toen de prijs van bitcoin (BTC, + 2,89%) crashte tot ongeveer $ 3.500, waartegen de afgedekte posities van het bedrijf niet waren geïsoleerd, zei de onderzoeker. De iost verwachting is gestegen.

 

Toen CEO Dan Schatt zich zorgen maakte over hoe zijn CCO de financiën van Cred had geregeld, zou Alexander naar verluidt meer dan $ 2,3 miljoen in Amerikaanse dollars en bitcoin naar zijn persoonlijke rekeningen hebben overgemaakt.

Waarom Crypto-experts Dogecoin niet zien die $ 1 haalt ondanks Elon Musk, Mark Cuban Backing

 

Dogecoin (CRYPTO: DOGE) zal het niet gemakkelijk vinden om de $ 1-markering te bereiken, zelfs niet als de grap cryptocurrency een beroemde fan aantrekt die zich uitbreidt van Tesla Inc (NASDAQ: TSLA) CEO Elon Musk tot Snoop Dogg. Deskundigen hebben hun mening over de kwestie:

 

Reality Bites: Kadan Stadelmann, chief technology officer bij Komodo, een leverancier van blockchain-oplossingen, zei over het onderwerp dat DOGE $ 1 bereikt: “ We zien dit momenteel niet, zelfs niet met de toegenomen acceptatie door Mark Cuban en andere NBA-eigenaren, ” meldde Cointelegraph.

 

“Om het echt als‘ toekomstig geld ’te beschouwen, zal het verhaal van DOGE als een mememunt moeten worden uitgehold.”

 

Het is vermeldenswaard dat Komodo onlangs een gedecentraliseerde beurs heeft gelanceerd genaamd DogeDEX voor gebruikers om in cryptocurrency te handelen zonder tussenpersonen zoals makelaars.

 

Wiskunde klopt niet: Stadelmann bracht de hoeveelheid DOGE naar voren die elke dag wordt geslagen, dat is 10.000 per minuut of 14,4 miljoen per dag of 5,2 miljard per jaar. De jaarlijkse stijging vertegenwoordigt iets meer dan 4% van het totale circulerende aanbod van 128,701 miljard DOGE. De grap cryptocurrency heeft $ 806.000 aan nieuwe fiat plus bestaande instroom nodig om de waarde van bijna $ 0,056 op het moment van drukken te behouden.

 

Mede-oprichter van DOGE Billy Markus zei vorige maand dat DOGE om te bereiken marktkapitalisatie zou vergen van meer dan ‘echte bedrijven die diensten verlenen aan miljoenen’, zoals Boeing BA (NYSE: BA), Starbucks Corporation (NASDAQ: SBUX) en American Express. Bedrijf (NYSE: AXP).

 

DOGE Is Fun And Games: Joel Edgerton, chief operation officer van bitFlyer, een cryptocurrency exchange, vertelde Cointelegraph dat DOGE meer voor de lol is dan om echte problemen op te lossen en de waarde ervan blijft onbewezen.

 

“Elk activum kan een bepaald prijsdoel bereiken als mensen ervoor willen betalen. Dat soort momentumbeleggen, zonder onderliggende waarde, is echter pure speculatie ”, aldus Edgerton.

 

Enkele strijdende gedachten: Musk zei vorige maand dat DOGE feitelijk een voordeel heeft ten opzichte van Bitcoin (CRYPTO: BTC), want hoewel de cryptocurrency met Shiba Inu-thema inflatoir lijkt, is het “niet zinvol (vast aantal munten per tijdseenheid).” Verwijzend naar BTC, zei Musk dat het “deflatoir was vanwege een fout.” BTC handelde 3,75% hoger op $ 55.946,09 op het moment van schrijven.

 

Cubaan, wiens Mavericks basketbalteam DOGE is gaan accepteren als betaling voor tickets en merchandise, denkt dat DOGE een educatieve rol te spelen heeft, omdat het mensen de economie van vraag en aanbod kan bijbrengen.

 

De “Shark Tank” -investeerder zei deze week dat als er genoeg Mavericks-merchandise door fans wordt gekocht, de valuta het doel kan bereiken.

 

Johnny Lyu, CEO van KuCoin, zei dat DOGE in de toekomst kan worden gebruikt voor transacties in hotels, restaurants of bioscopen, aldus CoinTelegraph.

 

“In vergelijking met Bitcoin is DOGE geschikter als futures-geld voor een hoger aanbod, lagere prijzen en snellere transacties. Het is op maat gemaakt voor dagelijkse betalingen en de gemeenschapscultuur kan gemakkelijk resoneren met het grote publiek. ”