Ohio BMV zal in juni de rijexamens in de auto hervatten; dit is wat u nodig hebt om voertuiglabels te vernieuwen

Ohio Bureau of Motor Vehicles

Naarmate het land weer normaal begint te worden, krijgt ook een test voor een rijbewijs.

 

Het Ohio Bureau of Motor Vehicles zal op 1 juni de tests in de auto hervatten en teruggaan naar het standaardtestmodel dat het gebruikte vóór de COVID-19-pandemie.

 

Registrar Charlie Norman zei dat het de eerste keer zijn dat instructeurs in-car tests deden sinds maart 2020, toen de BMV stopte voor alle face-to-face operaties.

 

Hij zei dat de BMV sinds juni vorig jaar een aangepaste versie van de tests heeft gedaan.

 

Omdat het problematisch was om de instructeur en chauffeur in hetzelfde voertuig te hebben, gaven instructeurs de test van buiten het voertuig. In plaats van op openbare straten te rijden, zette de BMV gesloten banen op op parkeerterreinen met kegels, stopborden en gestreepte rijstroken. Motor theorie leren online mogelijk.

 

 

Een volwassene met een rijbewijs reed op de passagiersstoel en de instructeur observeerde van buiten de auto. Norman zei dat de BMV het afgelopen jaar op deze manier ongeveer 300.000 onderzoeken heeft gedaan, waarbij het normale volume bijblijft.

 

“Het was onvolmaakt, maar het heeft ons door een moeilijke tijd geholpen,” zei Norman.

 

Hij zei dat de BMV verheugd is om terug te keren naar zijn normale model, vooral omdat de zomer het drukke seizoen is voor rijbewijsproeven.

 

 

Niet elk onderzoeksbureau voor chauffeurs had de ruimte om het pandemie-aangepaste model te gebruiken, zei Norman. Dat model betekende ook dat instructeurs bij slecht weer buiten moesten staan.

 

Norman zei dat de test vrijwel hetzelfde zal zijn als vóór COVID-19, maar met enkele toegevoegde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen van het Ohio Department of Health. Hij zei dat die elementen nog steeds worden afgerond en dat het vanaf donderdag niet bekend was of maskers nodig zullen zijn tijdens tests. Leren auto theorie online mogelijk.

 

Hij zei dat de gemakkelijkste manier om een ​​test te plannen is op bmv.ohio.com. De website heeft ook een interactieve documentenchecklist die mensen zal helpen de juiste papieren in te dienen voor een federale compatibele licentie als ze die willen.

 

Vernieuwingen zijn ook om de hoek voor veel Ohioans. Norman zei dat alle COVID-19-gerelateerde deadline-verlengingen op 1 juli aflopen. Hij zei dat de BMV verwacht een extra half miljoen mensen te dienen vanwege die naderende deadlines.

 

Dit is wat u nodig heeft om uw tags in Ohio te vernieuwen

Als uw rijbewijs, ID of voertuigregistratie is verlopen vóór 1 april, heeft u tot 1 juli de tijd. Als het na 1 april is verlopen, ontvangt u helemaal geen verlenging.

 

U kunt bij elk plaatsvervangend registrarlicentiebureau verlengen. U kunt ook het “Get in Line, Online” -systeem gebruiken voordat u vertrekt door naar ohiobmvappt.cxmflow.com te gaan.

 

Alle registraties kunnen 90 dagen voor de vervaldatum worden verlengd.

 

Als u ervoor kiest om een ​​plaatselijk plaatsvervangend registrarlicentiebureau te bezoeken, moet u dit volgens de BMV-website verstrekken:

 

Een geldig Ohio-rijbewijs of ID-kaart van de staat Ohio

Indien gehuurd, een huurovereenkomst en volmachtdocumenten

Als het voertuig zich in een E-Check-provincie bevindt, is E-Check vereist

Onderteken een bewijs van de verklaring inzake financiële verantwoordelijkheid. Het is in Ohio de wet dat u een verzekering moet hebben om een ​​motorvoertuig te besturen.